Informacije

NAČIN PLAĆANJA

Kupovinu opreme na našem web shop-u možete izvršiti koristeći nekoliko načina plaćanja:

 

- PLAĆANJE PUTEM OPŠTE UPLATNICE/VIRMANA NA NAŠ TRANSAKCIJSKI RAČUN

Ovo je najjednostavniji način naručivanja opreme. Kupac treba koristeći sistem web shop korpe odabrati željene artikle.

Nakon toga, kod postupka kreiranja i potvrde narudžbe potrebno je odabrati način plaćnja putem opšte uplatnice/virmana. Odabirom ovog načina plaćanja kupac na email adresu koju je unio tokom kreiranja narudžbe dobija informaciju/predračun. U isto vrijeme naše osoblje koje obrađuje narudžbe dobija informaciju da je narudžba kreirana. Nakon toga naše osoblje kontaktira kupca na telefonski broj koji je kupac unio pri registraciji svog profila i potvrđuje narudžbu. Kupac nakon toga vrši uplatu naručene opreme u najbližoj banci/pošti putem opšte uplatnice/virmana direktno na naš transakcijski račun. Nakon što registrujemo uplatu na izvodima od banke kupljena oprema se dostavlja servisu za isporuku koji vrši isporuku na adresu kupca navedenu kod narudžbe.

Naše osoblje će redovno kontaktirati kupca kako bi se dogovorili detalji vezani za isporuku poput (vremenskog perioda pogodnog za isporuku, eventualne izmjene adrese za isporuku i sl.)

PROCEDURA KREIRANJA NARUDŽBE I PLAĆANJA PUTEM OPŠTE UPLATNICE/VIRMANA U SLIKAMA

 

 

 

- PLAĆANJE KORIŠTENJEM PAYPAL SISTEMA

Relativno dobro poznat način plaćanja roba i usluga koristeći kreditne i debitne kartice. Klijenti koji posjeduju kreiran i aktivan PayPal account mogu vršiti plaćanje naručene opreme. Nakon izvršenog plaćanja, na naš email stiže potvrda od PayPal servisa o obavljenoj transakciji dok klijent dobija informaciju da je plaćanje prema Rasa d.o.o. izvršeno.

U roku od 24 sata nakon uplate, naše osoblje šalje kupljenu opremu kupcu na adresu koja je navedena prilikom narudžbe (adresa za dostavu).

 

NAPOMENA: Nijednu informaciju koja se tiče privatnih podataka vezanih za bilo koju vrstu kartica koje se koriste kod plaćanja Rasa WebShop ne traži niti pohranjuje u bilo kojem obliku. Sva plaćanja se vrše direktno preko sistema koji garantuju sigurnost podataka.

 

ISPORUKA

Kupljena oprema se šalje kupcu unutar 24 sata od momenta ostvarene narudžbe putem nekog od dostavnih servisa unutar BiH (CityEx, UPS, DHL i sl.)

GARANTNI ROK

Za svu kupljenu opremu Rasa d.o.o. daje garantni rok koji preporučuje proizvođač opreme.

 

 

O nama

sample

U sklopu svoje djelatnosti RASA d.o.o. Sarajevo je dugogodišnji partner sa jednim od najvećih imena iz oblasti Pro-Audio/Video i Home-Audio/Video opreme.
Riječ je o američkoj kompaniji BOSE koja se u zadnje dvije decenije na tržištu profesionalne i home audio/video opreme etablirala kao jedno od najvećih svjetskih imena.
Vrhunski kvalitet BOSE opreme, dugotrajnost, izuzetan kvalitet i dizajn kao i velika paleta proizvoda, garantuju svima koji se odluče za BOSE, neponovljiv užitak u audio/video sadržajima.

Isporuka

sample

Isporuka kupljenih proizvoda se vrši unutar 24 sata od prijema uplate.

Dostavu unutar BiH vrše dostavni servisi poput City Express-a, UPS-a, DHL-a itd...

Kontakt

Rasa d.o.o. Sarajevo

sample+387 33 20 94 59
+387 33 55 34 10

sample rasa@rasa.ba
rasa@bih.net.ba

Vilsonovo šetalište 2.
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

http://www.rasa.ba
http://www.rasa.ba/webshop
http://bosebih.com

 

Iskustva kupaca

Sada mogu reći da sam ponosni vlasnik Acoustimass 6-III sistema. U početku sam bio skeptičan jer su moja iskustva sa kvalitetnim zvukom podrazumijevala masivne zvučnike i pojačala. Za mene ovaj sistem predstavlja pravo otkrovenje. Kristalno čisti visoki tonovi i bass koji kao da dolazi sa svih strana prostorije. Preporučujem svima koji žele vrhunski zvuk i montažu u svega 5 minuta
-- Armin, Sarajevo

Dugo sam tražio stereo zvučnike kojima bih zamijenio moje vremešne Wharfedale Delta 30 zvučnike. Nakon demonstracije u RASA d.o.o. postao sam ponosni vlasnik para BOSE 301-V zvučnika. Jednom riječi - fenomenalno .
-- Mladen, Banja Luka