RASA d.o.o. Sarajevo - Prvi BiH BOSE Pro Partner

U sklopu svoje djelatnosti RASA d.o.o. Sarajevo je dugogodišnji partner sa jednim od najvećih imena iz oblasti Pro-Audio/Video i Home-Audio/Video opreme.

Riječ je o američkoj kompaniji BOSE koja se u zadnje dvije decenije na tržištu profesionalne i home audio/video opreme etablirala kao jedno od najvećih svjetskih imena.

Vrhunski kvalitet BOSE opreme, dugotrajnost, izuzetan kvalitet i dizajn kao i velika paleta proizvoda, garantuju svima koji se odluče za BOSE, neponovljiv užitak u audio/video sadržajima.

RASA d.o.o. Sarajevo kao BOSE Pro Partner za BiH svojim klijentima nudi slijedeće kategorije BOSE proizvoda:

- BOSE Professional - BOSE Home Audio/Video

02mU kategoriji BOSE Professional RASA d.o.o. Sarajevo nudi širok asortiman opreme namijenjene profesionalnoj upotrebi. Osim prodaje i isporuke opreme RASA d.o.o. Sarajevo se bavi i projektovanjem sistema i implementacijom projekata.

Na BiH tržištu profesionalne audio opreme RASA d.o.o. Sarajevo zauzima prvu poziciju po pitanju kvalitete projekata, implementacije po svjetskim standardima kao i odnosa uloženo-dobijeno nakon završene implementacije projekta.

Da je tako potvrđuje veliki broj klijenata koji su sarađivali sa RASA d.o.o. Sarajevo.

Iz kategorije BOSE Professional našim klijentima preporučujemo slijedeće proizvode:

- BOSE LT serija zvučnika namjenjena za ozvučavanje velikih otvorenih i zatvorenih prostora. Mogućnosti primjene i kombinovanja unutar ove serije su skoro neograničene. Moguće je pojedinačno korištenje ili korištenje u tzv. Cluster načinu rada.

- BOSE FS3 serija zvučnika je namijenjena ozvučavanju neuobičajeno definisanih prostora gdje postoji potreba za usmjeravanje zvuka kao što su razne vrste ugostiteljskih i prodajnih objekata unutar tržnih centara, zatim prostori gdje je nepraktično postavljanje Wall-Mount sistema (visoke police, staklo na zidovima zidovi nepravilnih oblika i sl.)

- BOSE Panaray serija proizvoda namijenjena profesionalcima u ozvučavanju diskoteka, klubova, hotela, kafića i drugih zatvorenih prostora namijenjenih većem okupljanju, gdje je potrebno sa malim vrhunski dizajniranim zvučnicima postići veliku snagu uz vrhunski kvalitet zvuka. Sa BOSE Panaray serijom proizvoda jednostavno pretvarate običnu sredinu u sredinu gdje je potrebno omogućiti veliku količinu snage, izdržljivost i nadasve vrhunsku kvalitetu zvuka.

Iz kategorije BOSE Home Audio/Video nudimo slijedeći asortiman proizvoda: - BOSE WAVE sistemi - BOSE klasične i mikro slušalice za iPhone i iPod kao i setovi za glavu - BOSE SoundDock sistemi za iPhone i iPod - BOSE Digital Sound sistemi - BOSE televizori - BOSE kućna kina - Bose dodaci